Paul van Tilburg

“Van Tilburg Online is een klant van het eerste uur en nog altijd erg tevreden. A2Concepts is niet alleen onze vaste sparringpartner voor alles wat met online marketing te maken heeft, maar ook voor data analyse en verschillende omnichannel uitdagingen.

Een nuchtere club met concreet en toegespitst advies in plaats van fancy marketingtaal en standaard rapporten. Naast dat je alles aan ze kunt uit besteden, slagen ze er ook goed in specialistische kennis over te brengen op het interne e-commerce team.”

Paul van TilburgE-commerce Director
Janneke van Doremalen

“A2Concepts is geen externe partner voor CoolCat. Zij behoren tot het e-commerceteam. Ze zijn transparant, ambitieus, enthousiast & fun. A2Concepts is down-to-earth.

Ze werken hard mee om de gezamenlijke doelstellingen te behalen. Op operationeel, tactisch en strategisch gebied. Er is kennis en kunde van de online marketingkanalen, maar ze zijn ook bereid om verder te kijken dan het online speelveld. Altijd bereid om te helpen en advies te geven.”

Janneke van DoremalenManager Business Development online

Gerdien van Vuurde

“In A2Concepts hebben we een betrouwbare partner gevonden die niet alleen duidelijk advies geeft, maar ook bijdraagt aan de implementatie van dit advies waardoor direct resultaat wordt behaald. Het zijn specialisten met een hands on mentaliteit en dat sluit perfect aan op onze cultuur.”

Gerdien van VuurdeE-commerce manager